Gå til hovedinnhold

Search House AS

Nettsted

Search House AS er et konsulentselskap innen executive search, recruitment og management consulting. Vi har lang erfaring fra rekruttering og utvelgelse av toppledere, ledere og spesialister til privat- og offentlig sektor.

Vår visjon
Search House skal være den ledende og foretrukne partner som bidrar til suksess og lønnsomhet for våre kunder, deres kunder og kandidater.

Forretningsidé
Search House skal gjennomføre søk og lederutvelgelse for våre kunder som gir lønnsomhet for virksomheten og fortrinn for organisasjonen, basert på strategisk organisasjonsmessig kunnskap og forståelse.

Våre verdier
Grundig, nær, aktiv og kompetent.

Hvorfor velge Search House?
Lang og bred erfaring fra bransjen og en meget god forretningsforståelse, gjør at vi raskt kan sette oss inn i oppdragsgivers virksomhet, organisasjon og kultur. Et grundig forarbeid i en slik prosess er viktig, slik at vi blir en best mulig ambassadør for oppdragsgiver når vi er i kontakt med kandidatene. Vi har interesse og innsikt i privat- og offentlig sektor og følger så vel små og nyskapende virksomheter som større og veletablerte.
Vi har et omfattende nettverk, både i privat og offentlig sektor. Dette bidrar til at vi har et stort potensielt kandidattilfang til våre stillinger. Våre nettverk er viktig når vi foretar søk etter den riktige kandidaten.
Vi har vært i bransjen lenge og opplever at forholdet til kandidater er langvarige relasjoner. Vi blir brukt som sparringspartner av kandidater som har fokus på nye utfordringer og kandidater som geografisk ønsker å flytte på seg. For oss er disse relasjone viktig, da gode kandidater er en forutsetning for at vi skal lykkes med våre oppdrag.

Vi ønsker å yte en profesjonell service til alle parter i prosessen, slik at alle blir godt ivaretatt.

En prosess med Search House er utviklende både for oppdragsgiver og for kandidatene.

Få jobbvarsler fra Search House AS direkte til innboksen din