Gå til hovedinnhold

Aweco

Aweco Invest AS (Aweco) er samlokalisert med AWILHELMSEN AS og representerer samlet et av Norges største familieeide investeringsmiljøer med både industrielle investeringer og finansiell forvaltning. AWILHELMSEN har sitt historiske utgangspunkt i norsk skipsfartstradisjon; og forvalter i dag store eierandeler innen bl.a. cruise, eiendom, shipping, offshore og retail.

Aweco er hovedeiernes family office. Selskapet leverer profesjonelle tjenester og rådgivning av økonomisk, juridisk, administrativ eller personlig karakter til aksjonærfellesskapet. Selskapet har i dag fem ansatte og et profesjonelt styre hvor eiere og eksterne medlemmer er representert. Styret og aksjonærene har klare ambisjoner for vekst og videreutvikling av både family office funksjonene og selskapet totalt sett. Administrerende direktør vil ha stor kontaktflate og påvirkningskraft mot aksjonærene, og vil samarbeide nært med styreleder om både operativ drift og strategisk videreutvikling av selskapets samlede aktivitet.

En hovedoppgave er løpende forvaltning av betydelige private finansielle midler; primært gjennom å investere i verdipapirfond i Norge og internasjonalt. Selskapet er investert i ulike aktivaklasser som omfatter aksjer, ulike renteinstrumenter, hegdefond m.m. Investeringshorisonten er langsiktig og har et globalt perspektiv.

Få jobbvarsler fra Aweco direkte til innboksen din