Gå til hovedinnhold

Fredensborg AS

Fredensborg har de siste årene vokst mye - men vi er fortsatt bare i startgropen. Med store ambisjoner og mot til å tenke nytt, har vi drivkraften og kapitalen til å nå våre mål. Vekst gir økt finansiell avkastning, tiltrekker de beste hodene og øker vårt sosiale og samfunnsmessige fotavtrykk. Vi er utålmodige og vil helst gjøre alt i dag. Analytisk og strukturert tilnærming muliggjør kraftfulle og raske beslutninger. Hittil i 2020 har vi investert NOK 50 milliarder i nye selskaper, eiendommer og teknologi og har en samlet balanse på ca. NOK 160 milliarder.

Vi har samlet ambisiøse kollegaer med ulik utdannelse og bakgrunn, som har det gøy på jobb, skaper vekst og lønnsomhet samtidig som vi positivt påvirker samfunnet vi lever i.

Å bli markedsledende er sentralt i strategien til alle våre fem forretningsområder: Heimstaden er Europas tredje største boligeier, Fredensborg Bolig/Nordr er ledende boligutvikler i Skandinavia, Fredensborg Fritid skaper strålende destinasjonsopplevelser i Norge, Servatur har et solid fotavtrykk i det spanske hotell- og restaurantmarkedet og Utleiemegleren er markedslederen i Norge. Porteføljen inkluderer også en rekke finansielle investeringer.

Få jobbvarsler fra Fredensborg AS direkte til innboksen din