Gå til hovedinnhold

Anker STI

Anker STI (Stiftelsen Anker Studentboliger og Hotel) er en næringsdrivende stiftelse som har til formål å eie og drive boliganlegg for lærlinger og elever ved yrkesutdannende skoler og studenter ved høyskoler og universiteter. Vårt overordnede mål er gi unge mennesker i målgruppen tilbud om gode og trygge boliger til rabattert leie i sentrale områder av Oslo. Samtidig skal vi være en bærekraftig virksomhet som ivaretar de muligheter som digitalisering gir og ta godt vare på våre ansatte.

For å sikre en økonomisk forsvarlig drift av boligvirksomheten så vel som å kunne tilby boligene til rabattert leie, driver vi næringsvirksomhet i form av utleie av næringseiendom og hotellvirksomhet. Til sammen eier og forvalter vi 117.000 kvm eiendom. Eiendomsmassen består av 1733 boliger, 11.000 kvm næringseiendom, 379 parkeringsplasser og 400 hotellrom (som økes med ytterligere 200 rom om sommeren). Hotellvirksomheten har tre ulike konsepter: Anker Hotell, Anker Hostel og Anker Apartments. I 2019 omsatte konsernet for 314 millioner kroner. Vi har en solid økonomisk situasjon med eiendomsverdier for rundt 5 milliarder kroner og lav gjeldsgrad.

Anker STI har 219 ansatte fra ca 30 nasjoner som står for rundt 110 årsverk. Vi er opptatt av å skape trygge og gode arbeidsplass for våre ansatte samt å tilby muligheter for faglig og personlig videreutvikling. Vi skal ivareta et godt og konstruktivt samarbeid med de ansatte og deres tillitsvalgte og organisasjoner. Vårt sykefravær er lavt i likhet med turn-over blant ansatte.

Vi har en vekststrategi med mål om å øke antall boliger og omfanget av vår næringsvirksomhet. Videre har vi et stort fokus på ulike digitaliseringsprosjekter, så vel som å etablere en fremtidsrettet, bærekraftig forretningsmodell. Vår nåværende leder går av med alderspensjon i løpet av 2020: For å lede og videreutvikle stiftelsen og realisere våre mål og prosjekter, søker vi vår fremtidige administrerende direktør.

Få jobbvarsler fra Anker STI direkte til innboksen din