Gå til hovedinnhold

Blå Kors Norge

Nettsted

I Blå Kors jobber vi med forebyggende tiltak, spesielt rettet mot barn og unge, samt behandling, oppfølging etter behandling og inkludering. Rus er en av våre største samfunnsutfordringer og Blå Kors har i over hundre år gjort en viktig innsats for å hjelpe personer som er direkte eller indirekte rammet.  
Blå Kors er en ideell aktør og eier og driver 62 virksomheter fordelt over store deler av Norge. Med nærmere 1700 dyktige medarbeidere, 2000 engasjerte frivillige og 1700 aktive medlemmer når vi langt ut. Vi er opptatt av å videreutvikle samfunnsoppdraget vårt på stadig nye måter. 

Blå Kors er papraplyorganisasjon på rusfeltet med 15 medlemsorganisasjoner. Vi er også en del av Internasjonal Blue Cross, med 40 medlemsorganisasjoner over store deler av verden. 
Blå Kors har en total omsetning på rundt 1,4 milliarder og en eiendomsverdi på rundt 1,2 milliarder. Hovedfinansieringen er gjennom offentlige oppdrag, samt formuesforvaltning, medlemskontingent og fundraising. 

Vår organisasjon ønsker også å gjenspeile mangfoldet i befolkningen i vår rekruttering. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke ledige stillinger uansett kjønn, alder, funksjonshemming og flerkulturell bakgrunn.  

Les vår personverneklæring. Personvernerklæring for Blå Kors Norge (blakors.no)

Få jobbvarsler fra Blå Kors Norge direkte til innboksen din