Gå til hovedinnhold

Hafslund Vekst AS

Telefon
00

Hafslund er Norges nest største kraftprodusent, og står i spissen for å akselerere overgangen til morgendagens elektrifiserte samfunn ved bruk av fornybare løsninger som havvind, sol, landvind, elektrifisering og batterier. Hafslund består av Hafslund Eco (vannkraft), Hafslund Oslo Celsio (fjernvarme/kjøling) og Hafslund Vekst (vekst/investeringer).
 

Hafslund Vekst jobber med etablerte og nye vekstinitiativer innenfor den fornybare verdikjeden. Vi finner nye forretningsmuligheter knyttet til elektrifisering, bærekraft og ny produksjon og lagring av fornybar energi.
Hafslund Vekst består av over 50 fremoverlente og engasjerte medarbeidere som brenner for å bidra til en grønnere verden med ny teknologi og innovasjon. Vi er på kort tid blitt et middels stort vekstselskap med en bred portefølje av satsinger og initiativer. Eksempler på selskaper i Hafslund Vekst sin portefølje er Eidsiva Energi, havvindsatsingen Blåvinge, solsatsingen Hafslund Magnora Sol, Elaway, Solway, Fastcharge, Hafslund Rådgivning og Magnora.

Få jobbvarsler fra Hafslund Vekst AS direkte til innboksen din