Gå til hovedinnhold

Mercuri Urval

Nettsted

Mercuri Urval er et selvstendig selskap med sterk organisk vekst verden over. Selskapet er derfor en enestående samarbeidspartner for mange nasjonale og internasjonale selskaper. Vår divisjon Mercuri Urval Global Client Services sørger for å ivareta internasjonale selskapers særskilte ønsker og behov.  

Er du på jakt etter en global partner som kan tilby ”best practice” og solid leveranse innen talentutvikling, virksomhetsendring og styrearbeid på internasjonalt nivå, kan Mercuri Urval være din rette samarbeidspartner.

Våre lokale konsulenter samarbeider med internasjonalt kompetente konsulenter for å kunne levere i henhold til dine ønsker og behov.

Vi arbeider både enkelt og komplekst. Våre globale kunder får ett kontaktpunkt i tillegg et globalt nettverk av uovertruffen konsulentkompetanse fra fagfolk på 25 steder i Amerika, Asia, Oseania og Europa.

Mercuri Urval er et internasjonalt selskap, og våre integrerte løsninger er skreddersydd for ulike kulturer, forretningsprosesser og behov.

Fordi vi utvikler et nært forhold til våre kunder, kan vi tilpasse valg av konsulenter og løsninger til de spesielle utfordringer hver enkelt kunde måtte ha.

Uansett hvor i verden du trenger oss, kan vi utføre jobben.

Få jobbvarsler fra Mercuri Urval direkte til innboksen din