Gå til hovedinnhold

Reflecto AS

Nettsted

Reflecto AS ble etablert i 2013 for å skape et konsulent- og rådgivningsfirma som skal være en profesjonell utfordrer med fokus på aktivt search, effektive leveranser, høy kvalitet og synlig kundeverdi. Navnet Reflecto viser til vårt fokus på rådgivning og er et resultat av vår nysgjerrighet, analytiske tilnærming og behov for å forstå organisasjon, strategi, bransje og kandidat for å identifisere den optimale løsningen for alle involverte parter.

Selskapets to grunnleggere startet i små lokaler på Fornebu med et ønske om å utvikle et selskap som kombinerer det ypperste av profesjonalitet og et uformelt miljø hvor hver enkelt person skal være den beste utgaven av seg selv. I dag består vi av ni dedikerte rådgivere og researchere i fantastiske lokaler i Akersgata 20, som alle representerer denne kombinasjonen i ulike former. En ambisjon som har stått seg hele veien er å etablere og videreutvikle partnerskap, fremfor å fokusere enhetlig på nivå og/eller funksjon. Reflecto har derfor svært høyt gjenkjøp i porteføljen og vi er utrolig stolte av at noen av de mest spennende selskapene i norsk og nordisk næringsliv kommer tilbake til oss når de har behov for rådgivning og gjennomføring av strategisk viktige rekrutteringer.

Fra dag én har Reflecto søkt kontinuerlig utvikling gjennom nær dialog med markedet, en praktisk tilnærming og solid håndverk.

Vi definerer presist og fokuserer på å identifisere, tiltrekke og ansette kandidater med høy gjennomføringsevne. Vi legger listen svært høyt på vegne av våre kunder og behandler hvert enkelt oppdrag og kontekst som unik. Vi vet at vår synlige gjennomføringsevne og suksess ikke blir definert gjennom en avsluttet prosess, men hvordan kandidaten aktivt påvirker og driver resultater over tid.

Som nære partnere bidrar vi også med rådgivning rundt lederskap og gir gjerne innspill til ledere utover rene rekrutteringer rundt dilemmaer som ledere typisk møter i sin hverdag.

Få jobbvarsler fra Reflecto AS direkte til innboksen din