Gå til hovedinnhold

Incentra SA

Nettsted

Incentra SA er en maritim innkjøpsorganisasjon med rederier, ship management selskaper og rigg selskaper som medlemmer. Selskapet ble grunnlagt av syv anerkjente rederier i 1967, og målsettingen var å danne en organisasjon som skulle sikre medlemmene best mulige vilkår fra leverandører av utstyr, reservedeler og forbruksmateriell. I dag har Incentra 42 aktive medlemsorganisasjoner som tilsammen opererer i overkant av 800 skip og rigger. Den samlede omsetning gjennom Incentras avtaler var i 2014 i overkant av NOK 2,0 milliarder. Medlemsmassen er stabil og har en sterk lojalitet til organisasjonen.

I tillegg til å fremforhandle gode kommersielle innkjøpsavtaler utfører Incentra flere andre tjenester for sine medlemmer. Organisasjonen håndterer all løpende avtale- og kontraktsadministrasjon, fører innkjøpsoversikter, og gjennomfører på vegne av medlemmene QA/HMS-revisjoner av samtlige leverandører man inngår avtale med. Dette gir stordriftsfordeler som både medlemmene og leverandørene har stor nytte av.

Incentra holder til i flotte lokaler i Oslo sentrum og teller i dag 5 medarbeidere. For mer informasjon om selskapet; se www.incentra.no.

Få jobbvarsler fra Incentra SA direkte til innboksen din