Gå til hovedinnhold

Hartmark Executive Search AS

Nettsted

Hartmark Executive Search var sannsynligvis først ute med å tilby lederrekruttering i Norge.

I seks tiår har vi frontet faget, og utviklet metoder og modeller som fremdeles regnes for å være bransjestandard. Denne arven bærer vi med stolthet, og vi jobber kontinuerlig for å utvikle oss videre.

Vår kjernekompetanse er rekruttering, utvelgelse og vurdering av toppledere, styremedlemmer, mellomledere samt øvrige nøkkelposisjoner. Våre oppdragsgivere befinner seg i de fleste bransjer, i privat så vel som i offentlig sektor.

Helhetlig perspektiv utover det tradisjonelle
Vårt partnerskap og samarbeid med vårt søsterselskap Hartmark Consulting gjør oss i stand til å gripe an utfordringer med et helhetlig perspektiv, og vurdere løsninger og verktøy utover det som tradisjonelt knyttes til rekrutteringsprosesser. Som kunde får du tilgang til Hartmarks samlede kompetanse, uavhengig av om målet er å få på plass topplederen som kan realisere et uforløst potensial, komplettere og evaluere en ledergruppe, eller å identifisere og tiltrekke forretningskritisk spesialistkompetanse. Tjenestene tilpasses etter behov, alltid med tydelig definerte mål og lojalitet til vår velprøvde metodikk.

Vi er del av den globale alliansen EXS, et samarbeid som sikrer deg tilgang til ledende aktører innen rekruttering av ledere og spesialister også internasjonalt. Ta kontakt for å høre mer om hvordan vi kan bistå.

Få jobbvarsler fra Hartmark Executive Search AS direkte til innboksen din