Resumé AS - Executive Search & Selection

Om Resumé AS - Executive Search & Selection

Vi forteller deg hva vi gjør, og gjør som vi sier

De inntrykk vi etterlater oss i kontakt med den enkelte kandidat, skal alltid leve opp til våre kunders forventninger!

Rekruttering av spesialister, ledere og toppledere er vårt fag, og vår styrke ligger  innenfor bransjer som IT, Telekom, FMCG, Eiendom, Bank & Finans og Shipping & Offshore.

Våre aktive søk, relevante nettverk og strukturerte prosesser er med på å sikre en effektiv og målrettet jakt på de rette kandidatene.

Vi påtar oss kun oppdrag vi er sikre på å kunne løse på en god måte. Om vi mot formodning ikke er trygge på dette i forkant, anbefaler vi heller andre løsninger.

I Resumé møter du senior konsulenter med strategisk og operasjonell ledererfaring fra børsnoterte og unoterte selskaper

Vi forteller deg hva vi gjør, og gjør som vi sier. Vi er ydmyke til oppgavene og vet at det vi gjør forplikter.

I tillegg til strenge krav til prosess, er alle som jobber i Resumé fullt utdannende og sertifiserte brukere på produktene fra verdens mest anerkjente testverktøyleverandør – SHL Group.

Vi har fast base på Lysaker i Bærum, men dekker våre kunders behov over hele Norge.

Vårt viktigste mål er 100% kundetilfredshet. Vi er forpliktet til, uten unntak å levere den kvaliteten du som oppdragsgiver skal kunne forvente deg av en profesjonell hodejeger.

Vi finner gode løsninger, opptrer som en verdiskapende, god og ryddig samarbeidspartner overfor våre oppdragsgivere men ikke minst overfor kandidatene vi har kontakt med på vegne av dere.

Denne rekruttereren annonserer ikke for øyeblikket. Hvorfor ikke prøve vårt stillingssøk?