Gå til hovedinnhold

Inspiria Rekruttering AS

Nettsted

Inspiria Rekruttering er organisert ut i fra en filosofi og en tanke om at en bedrift bare er så god som sine menneskelige ressurser. Som den eneste ikke-kopierbare ressursen i en virksomhet, blir hver ansatt en viktig investering for sin arbeidsgiver.

Inspiria Rekruttering skal være proaktiv i forhold til de menneskelige ressursene som til enhver tid befinner seg i markedet, samt være spesifikk og grundig i forhold til oppdragsgivers behov som stadig er i endring. Arne Askautrud er utdannet ved Norges Markedshøyskole og har yrkeserfaring bl.a. som konsulent, markedsdirektør og adm. dir. hos dagligvare- og faghandelsaktører. Etter 20 år som rådgiver/partner i andre rekrutteringsbyråer ble Inspiria Rekruttering etablert 2015.

Inspiria Rekruttering har tro på spesialisering og dybde kontra bredde. Inspiria Rekruttering fokuserer på dagligvare, storhusholdning og faghandel og vår ambisjon er gjennom nisjetankegang evne å holde oss oppdatert på suksessfaktorene innenfor vårt virksomhetsområdet.

Få jobbvarsler fra Inspiria Rekruttering AS direkte til innboksen din