Gå til hovedinnhold

Ferd Eiendom

Nettsted

Ferd Eiendom
Ferd Eiendoms virksomhet skal underbygge konsernets visjon om å skape varige verdier og sette tydelige spor. Gjennom konsernets kapitalbase og evne til langsiktighet og fleksibilitet, er Ferd Eiendom gitt solide og stabile rammevilkår. Ferd har høye ambisjoner for videreutvikling av Ferd Eiendom, hvor kjøpet av NRKs eiendom på Marienlyst og Trekanttomten ved Aker Brygge vil utgjøre kjernen i denne satsningen.

Gjennom aktiv utvikling, forvaltning og gjennomføring av prosjekter skaper Ferd Eiendom verdier også utover det økonomiske.Ferd Eiendom jobber for å skape verdi for selskaper, enkeltmennesker og nabolag. Som aktiv utvikler og eier tilfører vi kompetanse, nettverk og vilje til å prøve nye ting. Ferd Eiendom har en liten, men svært kompetent organisasjon som kan kjøpe/selge, utvikle og forvalte store prosjekter, både på bolig og næring.

Ferd Eiendom har et bredt investeringsmandat og en variert portefølje med eiendommer og prosjekter innenfor bolig, kontor og lager/logistikk. Felles for selskapets prosjekter er beliggenhet nær sentrale kollektivknutepunkter. Ved utgangen av 2021 hadde porteføljen en eiendomsverdi på NOK 13 mrd. og en verdijustert egenkapital på NOK 4,8 mrd.

Få jobbvarsler fra Ferd Eiendom direkte til innboksen din