Gå til hovedinnhold

Hafslund

Hafslund er et av Norges største og mest tradisjonsrike kraftkonsern med røtter tilbake til 1892. Hver dag går mer enn 650 ansatte på jobb for å realisere visjonen om en verden i balanse - med fornybart. Hafslund eier vannkraftverk i Aurland, Hallingdal, Innlandet og Østfold, og drifter en produksjon på ca. 21 TWh, som gjør konsernet til Norges nest største kraftprodusent.

Hafslund eier 50 prosent av Eidsiva Energi, og dermed halvparten av Elvia, Norges største nettselskap med om lag 900 000 kunder, i tillegg til virksomheter som leverer bredbånd og fjernvarme. Eidsiva Energi er medeier i Hafslund Eco Vannkraft AS.

Datterselskapet Hafslund Oslo Celsio er Norges største fjernvarmeselskap og er i gang med å bygge verdens første karbonfangstanlegg for avfallsforbrenning på Klemetsrud. Gjennom forretningsområdet Ny Energi, jobber Hafslund med innovasjon og forretningsutvikling for å sette fart på elektrifiseringen av Norge. Hafslund har en klar vekststrategi for årene som kommer. Konsernet har kontorer flere steder i landet. Hovedkontoret ligger på Skøyen i Oslo.

Få jobbvarsler fra Hafslund direkte til innboksen din