Gå til hovedinnhold

NOAH

NOAHs kjerneoppgave er å ta imot, behandle og forsvarlig lagre uorganiske overskuddsmasser med ulike forurensningsgrad. Gjennom snart 30 år har NOAH sørget for at miljøgifter fra dette avfallet ikke har havnet i naturen. Massene brukes som byggemateriale for å rehabilitere landskap.

Selskapet er organisert med 2 forretningsområder, NOAH Solutions og NOAH Environment.
NOAH Solutions konsentrerer sin aktivitet rundt håndtering av farlig avfall, og er i dag lokalisert på Langøya utenfor Holmestrand. NOAH Environment ble etablert som et nytt forretningsområde i NOAH i 2020 med aktiviteter innenfor bergverk og håndtering av rene og lettere forurensende overskuddsmasser.

NOAH Environment AS eier i dag to driftssteder, NOAH Engadalen (50 %) og Rekefjord Stone (100 %). 

NOAH Engadalen er Norges største og eneste fossilfrie massemottak for inerte og lett forurensende masser. Mottaket ligger i Nittedal kommune, og ble satt i drift våren 2019. Anlegget tar i mot overskuddsmasser fra byggeprosjekter i Oslo regionen.

Rekefjord Stone (RSA) er en hjørnesteinsbedrift i Sokndal kommune, der mineralnæringen har stått sentralt i over 100 år. Selskapet forsyner Europa med høykvalitetsstein til bygging av infrastruktur og bygninger. RSA ligger gunstig til med hensyn til transport av steinprodukter sjøveien, og har ca. 600 skipsanløp i året.

NOAH konsernet har i dag over 100 ansatte og eies 100 % av Gjelsten Holding AS.

 

Få jobbvarsler fra NOAH direkte til innboksen din