Toyota Financial Services Norge

Norge

Om Toyota Financial Services Norge

Toyota Norge AS har salgs- og markedsføringsansvar for Toyota/Lexus- biler, deler, tilbehør og mobilitetsløsninger i Norge. Vi er 64 medarbeidere og har en årlig omsetning på over 7 milliarder kroner. Toyota Norge AS er eid av Toyota Motor Europe, som er en del av Toyota Motor Corporation. Toyota er blant de ledende aktører i det norske bilmarkedet, og har gjennom flere år vært helt i toppen av nasjonale kundetilfredshetsundersøkelser som Autoindex og Norsk Kundebarometer. Våre kunder er de autoriserte Toyota/Lexus-forhandlerne i Norge.

Toyota Kreditbank GmbH ble etablert i Norge 1997 for å tilby finansiering og forsikring under merkevarene Toyota Financial Services og Lexus Financial Services. Toyota Kreditbank GmbH er heleid av Toyota Motor Corporation, og er en del av Toyotas satsing på egne finansieringsselskaper. I selskapet er det 40 ansatte og er samlokalisert med Toyota Norge.

I selskapene jobbes det kontinuerlig med å tilby kundene de beste løsninger for mobilitet og møte nåværende og fremtidige kunders behov for bil. Restverdi og remarketing er en viktig del av den strategiske satsningen og du vil i denne stillingen jobbe på tvers av flere forretningsområder i både Toyota Norge (TN) og Toyota Financial Services (TFS).

2 stillinger fra Toyota Financial Services Norge