Gå til hovedinnhold

Xledger

Nettsted

Xledger

Xledger er et norsk softwareselskap som utvikler og leverer det skybaserte ERP-systemet Xledger. Med snart 15 års erfaring, er Xledger i dag det mest omfattende skybaserte ERP-systemet. Vi hjelper bedrifter med digitalisering og automatisering av forretningsprosesser og mer enn 10.000 selskaper benytter i dag Xledger ERP i Norge og internasjonalt. Xledger har kontorer i Norge, Sverige, England og USA, og kan vise til solid vekst og sunn økonomi.

Markedet for skybaserte ERP-systemer er i rask vekst, og stadig flere store selskaper velger Xledger når de skal bytte til et moderne og skybasert ERP-system. Xledger inngår i Gartner Market Guide for Service-Centric Cloud ERP Solutions, noe som bekrefter posisjonen innen skybasert ERP. I år som i fjor kom Xledger på listen over Gaselle-bedrifter.

Det er menneskene som er kjernen i Xledger. Vi er et engasjert team som lever etter verdiene Win-win, Passion, Do good og Amaze. Medarbeidertilfredsheten er høy, og vi får stadig gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder.

For å sikre veksten fremover skal vi ansette flere engasjerte kolleger i sentrale stillinger i selskapet. Vil du være med på en spennende reise?

Få jobbvarsler fra Xledger direkte til innboksen din