Gå til hovedinnhold

Helsetjenestens driftsorganisasjon for nødnett HF (HDO)

Helsetjenestens driftsorganisasjon for nødnett HF (HDO) er et felleseid nasjonalt helseforetak som eier, drifter og videreutvikler kommunikasjonsløsninger og fagsystemer til brukere av Nødnett i den akuttmedisinske kjeden. HDO leverer tjenester til AMK-sentraler, legevaktsentraler, akuttmottak, ambulansetjenesten, leger i vakt m.fl. som tilhører spesialist og kommunehelsetjenesten.

HDO har døgnbemannet driftssenter med overvåking, feilretting og brukerstøtte til brukere av Nødnett i den akuttmedisinske kjeden i de regionale helseforetakene, helseforetak og alle landets kommuner, samt til eventuelle andre relevante samarbeidspartnere. HDO forvalter og videreutvikler tjenester i dialog med kunder og eiere fra vårt hovedkontor på Gjøvik. Det er 54 ansatte i foretaket, og vi er i vekst. Budsjettet for 2018 er på ca. 186mill NOK. For mer informasjon om virksomheten se www.hdo.no

HDO er organisert som en del av spesialisthelsetjenesten – og har et spesielt viktig akuttmedisinsk samfunnsansvar nasjonalt.

Få jobbvarsler fra Helsetjenestens driftsorganisasjon for nødnett HF (HDO) direkte til innboksen din