Gå til hovedinnhold

Vestaksen Eiendom AS

Vestaksen Eiendom A/S, Drammen, ble etablert i 2011.Selskapet eies av Stykket Invest A/S (Terje Stykket) og Rune Isachsen Holding A/S. I løpet av en kort periode har administrasjon, eierne og styret utviklet en svært vellykket satsning på eiendomsprosjekter i aksen Bærum – Drammen – Kongsberg.
Vestaksen Eiendom A/S har utviklet prosjekter innen både nærings- og boligformål. I prosjektene har nytenkning vært prioritert, ikke minst sett ut ifra et miljøperspektiv. Derfor er energiøkonomisering, bruk av massive trekonstruksjoner, bilpool, felles hjemmekontor / møteplasser i boligprosjektene m.m, fått en sentral rolle. Det mest banebrytende prosjektet er «Agropolis» i Mjøndalen. I dette prosjektet kan beboerne dyrke egen mat under kyndig ledelse. På området med 800 enheter planlegges barnehage, skole, besøksgård og matutsalg. Prosjektet har fått to arkitektpriser og internasjonal oppmerksomhet.
Vestaksen Eiendom A/S, med sine syv ansatte, har mange prosjekter som skal realiseres fortløpende. Selskapet har en tomtereserve som tilsier en utbyggingsverdi på kr. 11 milliarder. Det største fremtidig prosjektet er Fiskumparken med 800 mål tomt. Potensiale er utbygging av 300.000 m2 til handel, lager, produksjon og transport.

Få jobbvarsler fra Vestaksen Eiendom AS direkte til innboksen din