Gå til hovedinnhold

Advokatfirma Tofte DA

Nettsted

Advokatfirma Tofte DA er Sørlandets største advokatkontor og med sterk regional forankring. God kunnskap om regionen kombinert med høy juridisk kompetanse sikrer en effektiv gjennomføring av oppdragene til en riktig og konkurransedyktig pris.

Vi er for tiden 18 advokater, 2 advokatfullmektiger og 4 kontormedarbeidere. Vi holder til i Havnekvartalet, men vil i løpet av 2020 flytte inn i helt nye og moderne lokaler i Baneheia park, sentralt i Kristiansand. I tillegg til våre fast ansatte har vi løpende Trainee-ordning, og tilbyr skriveplass for studenter som skriver masteroppgave i rettsvitenskap.  

Advokatfirma Tofte yter juridisk bistand til et betydelig antall offentlige oppdragsgivere, store, mellomstore og små virksomheter, samt privatklienter. Vi arbeider innenfor de fleste rettsområder og deltar i forhandlinger og saker for domstolene, blant annet i saker for Høyesterett. Advokatene i Advokatfirma Tofte arbeider med kunder innenfor de fleste bransjer som er representert på Sørlandet, herunder industri, varehandel, servicenæringer, utdanning og reiseliv og vi tilbyr spesialiserte tjenester innen de ulike rettsområder.

Få jobbvarsler fra Advokatfirma Tofte DA direkte til innboksen din