Gå til hovedinnhold

Hellvik Hus

Hellvik Hus ble etablert i 1947, den gang under navnet Hellvik Kassafabrikk. I dag er Hellvik Gruppen AS et konsern med ca. 300 ansatte og en omsetning i 2021 på om lag 1,3 milliard kroner. Hellvik Gruppen AS har hovedkontor på Hellvik i Eigersund kommune.

Hovedvirksomheten består av salg og oppføring av boliger og fritidshus, samt eiendomsutvikling, byggevaresalg og entreprenørvirksomhet. Som entreprenør består virksomheten også av større offentlige og private bygg, som barnehager, skoler og omsorgsboliger med mer.

Hellvik Gruppen AS består av regionene Vest, Sør, Sør-Vest og Øst, og er representert av datterselskap og avdelingskontor på følgende steder: Forus, Hellvik, Lyngdal, Flekkefjord, Søgne, Sotra, Arendal, og Romerike. Konsernet har tre byggevareforretninger profilert som XL-Bygg, lokalisert på Hellvik, i Flekkefjord og i Søgne. Hellvik Gruppen AS sitt datterselskap Hellvik Hus Kjededrift AS driver kjedevirksomhet med omlag 30 salgskontor i store deler av landet, fra Søgne i sør til Finnsnes i nord.

Få jobbvarsler fra Hellvik Hus direkte til innboksen din