Gå til hovedinnhold

BAS Maskinutleie

Nettsted

BAS Maskinutleie ble etablert i 2008, og fusjonerte med Kruse Smith AS sine 6 lager i 2015.  Vi har nå 11 lagere fra Trondheim i nord til Haugesund i vest.  Selskapet har siden etableringen hatt en jevn omsetningsvekst, og har i alle år levert positive tall. Selskapet omsatte i 2013 for 145,4 mill NOK.

Vi kan tilby et bredt spekterBAS Maskinutleie tilbyr utleie av maskiner og utstyr til prosjekter innen bygg og anlegg. av maskiner og utstyr fra kjente leverandører. Vårt utvalg av maskiner og utstyr passer til større og mindre byggeprosjekter. Vi har våre egne håndverkere som utfører fagarbeid relatert til rigging av brakker, provisoriske strømanlegg, kraner og anlegg for byggvarme. 

BAS Maskinutleie er lokalisert fem steder på Østlandet, i Sør-Trøndelag, på Sørlandet og på Jæren. Vi har avdelinger på Hof, Grålum, Lindeberg, Gjøvik, Elverum, Trondheim, Arendal, Kristiansand og på Klepp . Avdelingene har etablert et godt samarbeid, noe som gjør at vi har tilgang på ekstra ressurser om det skulle være nødvendig. BAS Maskinutleie har en organisering som gjør det mulig for oss å tilby god service til svært konkurransedyktige priser. Vi vedlikeholder og reparerer eget utstyr.

I dag jobber det 140 dyktige fagfolk i selskapet. De har alle lang relevant bransjeerfaring.

Få jobbvarsler fra BAS Maskinutleie direkte til innboksen din