Gå til hovedinnhold

Dibkunnskap AS

Selskapet ble etablert i 1995, og ble en del av Karnov Group fra januar 2021, en markedsledende leverandør av juridiske kunnskapsløsninger i Danmark og Sverige. Dibkunnskap er i dag etablert i Norge, Sverige og Danmark, og har 50 ansatte. DIBkunnskap AS holder til i flotte lokaler i vannkanten på Lysaker Brygge.

DIBkunnskap AS favner gjennom sine ulike kunnskaps- og arbeidsflytsløsninger stadig større del av markedet for oppslagsverk innenfor fagområdene økonomi, regnskap, revisjon, selskapsrett, personal og bærekraftsrapportering. Det skybaserte verktøyet tilbys til kunder i privat og offentlig sektor.

Produktporteføljen består i dag av dib, Kontohjelp og Kostrahjelp som til sammen har over 31 000 profesjonelle brukere innen bransjene økonomi, regnskap og revisjon. Vi samarbeider med ledende revisjons- og advokatselskaper i Norge for å sikre markedets beste kvalitet. Vår teknologiavdeling består av utviklere og integrasjonsdesignere som til enhver tid sørger for en moderne og brukervennlig løsning. I fagavdelingen jobber det statsautoriserte revisorer, advokater og statsautoriserte regnskapsførere for å lage praktiske veiledninger, maler og sjekklister som hjelper kundene å holde seg oppdatert og å spare tid.

Få jobbvarsler fra Dibkunnskap AS direkte til innboksen din