Gå til hovedinnhold

NORCE

NORCE er et fremtidsrettet forskningsinstitutt med stor faglig bredde og sterke kunnskapsmiljøer. Vi bidrar med forskning og innovasjon innen energi, teknologi, helse, klima, miljø og samfunn. Vår kunnskap løser sentrale samfunnsutfordringer og skaper stor verdi lokalt, nasjonalt og globalt. De siste årene har vi, som vertskap eller partner, blitt tildelt en rekke prestisjeprosjekter som seks Sentre for forskningsdrevet innovasjon, to Petrosentre, et Forsknigssenter for miljøvennlig energi, Grønn plattform-prosjekter, samt flere titalls EU-finansierte prosjekter.

NORCE er et relativt nytt konsern, men med stolte røtter tilbake til 1930-tallet. Vi har cirka 1000 ansatte, har hovedkontor i Bergen, og kontorer i Alta, Bardu, Tromsø, Haugesund, Stavanger, Kristiansand, Grimstad og Oslo og omsetter for 1,4 milliarder i året. Våre ansatte representerer over 50 nasjoner.

NORCE har sterke teknologiske fagmiljøer innen kunstig intelligens, smart instrumentering, modellering, programvareutvikling, maskinlæring, visualisering, bilde- og videoanalyse, avansert vedlikehold, mekatronikk, kybernetikk, signalbehandling, kartlegging fra droner og satellitter, energisystemer og fornybar energi.

Se: Forskning og innovasjon - Norce (norceresearch.no)

 

Få jobbvarsler fra NORCE direkte til innboksen din