Gå til hovedinnhold

Maske AS

Maske AS er Norges største og mest konkurransedyktige leverandør av forbruksartikler til næringsliv og offentlig forvaltning.

Maske AS er et norskeid selskap som lagerfører over 10.000 produkter fra anerkjente produsenter. Vi dekker områdene kontor- og datarekvisita, tørk- og renholdsprodukter, catering, emballasje, lyskilder, skole- og helseartikler. Kort sagt en totalleverandør av forbruksvarer til privat og offentlig forvaltning. Forbruksvarene distribueres raskt og effektivt fra våre to moderne sentrallagre i Oslo og Trondheim.

Maskes kunder kan trygt og enkelt samle sitt innkjøp av forbruksmateriell hos oss. Vi har skreddersydde løsninger som sikrer en god totaløkonomi, faktisk bransjens beste. Gjennom våre faglig sterke og dyktige medarbeidere er kunden sikret gode råd og effektiv oppfølging, samt raske leveranser.

Vi i Maske AS jobber aktivt med å være en pådriver slik at vår bransje og verdikjede sikrer miljøet for kommende generasjoner. Vi er stolte av å være Norges første klimanøytrale leverandør av forbruksmateriell. Maske AS er en av de første leverandørene som nå benytter 0-utslipp biler til leveranser i Trondheimsområde og på Østlandet.

Få jobbvarsler fra Maske AS direkte til innboksen din