Gå til hovedinnhold

DeepOcean Management AS

DeepOcean Group er en integrert leverandør av sikre, høykvalitets innovative tjenester og tekniske løsninger til subsea-industrien. Basert på en omfattende erfaring tilbyr DeepOcean et bredt spekter av subsea-tjenester innen survey og havbunnskartlegging, subseainstallasjon (SURF), sjøbunnsintervensjon, inspeksjon, vedlikehold og reparasjon (IMR) og fjerningsoppdrag.

Denne sterke tjenesteporteføljen kombinert med en flåte av egne og kontrollerte spesialutstyr og støttefartøy gir DeepOcean mulighet til å sette sammen kosteffektive, skreddersydde løsninger for den enkelte kundes behov.

DeepOcean etterstreber kontinuerlig kundefokus og operasjonell høy klasse, støttet av et globalt team av profesjonelle og erfarne prosjektteam. Selskapet leverer innovative ingeniørløsninger og nøkkelferdig prosjektløsninger for komplekse offshoreoperasjoner.

Selskapet er en effektiv offshore service leverandør med operasjoner i olje & gass, offshore fornybar og kraftoverføringsindustrien med kontorer i Norge, Storbritannia, USA, Nederland, Mexico, Ghana, and Kongo.

Få jobbvarsler fra DeepOcean Management AS direkte til innboksen din