Gå til hovedinnhold

Metacon AS

Metacon innehar over 20 års bransjeerfaring og består i dag av 2 avdelinger inndelt etter satsningsområder. Disse har en sterk grad av interaksjon og samarbeid i det daglige.

Metacons totalentrepriseavdeling er leverandør av komplette totalentrepriser i det offentlige og private markedet i sørøstre Viken (tidligere Østfold og søndre Akershus). Satsningsområder er offentlige bygg, som skoler og flerbrukshaller, samt prosjekter i det private marked med logistikk-/lagerbygg, kontor-/næringsbygg og boliger.

Metacons stålavdeling er totalleverandør av komplette stålbygg og stålkonstruksjoner i hele landet. Kundene er profesjonelle totalentreprenører og private utbyggere. Avdelingen har høyt kompetente og egne ressurser på alle nivåer til prosjektering, prosjektledelse og montasje. Videre har bedriften en betydelig egenproduksjon av stålkonstruksjoner.

Administrasjon, prosjekt- og salgsavdeling har trivelige kontorlokaler på Bredmyra i Sarpsborg, og stålproduksjonen foregår i Rakkestad. Selskapet har i dag 80 ansatte.

Få jobbvarsler fra Metacon AS direkte til innboksen din