Gå til hovedinnhold

Volvo Car Norway AS

Telefon
67122210
Sted
Snarøyveien 32
Postboks 540
Lysaker
Viken
1327
NO

Volvo er et av bilbransjens sterkeste merker, med en solid posisjon i Norge. I 2021 ble det registrert 13 707 nye biler fra Volvo i Norge, som utgjør en markedsandel på 7,8 prosent. På verdensbasis solgte selskapet, med sine 40 000 medarbeidere, i underkant av 700 000 biler i 100 land. Volvo Cars har en av bilindustriens mest spennende elektrifiseringsstrategier og innen 2025 skal selskapet kun selge elbiler i Norge. Satsingen på bærekraft står sentralt i Volvos virksomhet og vi har en av bransjens mest ambisiøse klimasatsinger.

Volvo var et av bransjens første merker til å tilby bilabonnement, en mobilitetstjeneste som har hatt voldsom vekst de siste årene. Gjennom Care by Volvo tilbyr Volvo fleksible bindingstider for den som trenger en ny Volvo i noen måneder eller for den som har et langsiktig behov, men som ønsker enkelhet og forutsigbarhet hver måned – med det meste inkludert.

Vi holder til i moderne lokaler på Fornebu og er en flott gjeng med 50 sterkt motiverte medarbeidere med variert bakgrunn og med høy kompetanse.

Få jobbvarsler fra Volvo Car Norway AS direkte til innboksen din