Gå til hovedinnhold

Retura Norge AS

Retura tilbyr komplette avfallsløsninger for næringslivet. Med sin unike landsdekkende tilstedeværelse danner virksomheten grunnlaget for lokal verdiskaping. Retura leverer kostnadseffektive og miljøriktige avfallsløsninger i et sirkulærøkonomisk perspektiv. Med en samlet omsetning på over 2,5 milliarder NOK og flere hundre ansatte, fordelt på 24 virksomheter, skaper selskapet verdier og arbeidsplasser i lokalsamfunnet.

Retura Norge ble etablert i 2001 og er sentralleddet i Retura Gruppen. Selskapet eier, forvalter og videreutvikler et velrenommert og landsdekkende franchisekonsept for markedsføring, salg og leveranse av fremtidsrettede og miljøriktige avfallsløsninger. Organisasjonen har fokus på tjenesteutvikling, salg, rådgivning, administrasjon og miljørapportering inn mot landsdekkende og regionale storkunder.

Retura Norge er eid av et større antall interkommunale, kommunale og private avfalls- og gjenvinningsselskap og er en franchisebasert kjede. Retura Norge AS betjener store landsdekkende avtaler for aktører som Olav Thon Gruppen, COOP og Mowi. Retura Gruppen er en av landets største avfallsaktører og leverer et komplett tilbud av avfallstjenester. Selskapet er bevisst sin rolle som en miljøansvarlig bedrift og arbeider kontinuerlig for at virksomheten skal være skånsom for miljøet, forebygge forurensning og finne de beste gjenvinningsalternativene.

Få jobbvarsler fra Retura Norge AS direkte til innboksen din