Gå til hovedinnhold

AB Invest AS

AB Invest er den ledende aktør innen hotellutvikling i Norden. Selskapets strategi er å være en langsiktig forvalter og fremtidsrettet utvikler av næringseiendom i Norden med fokus på hotell-, kontor- og fritidseiendom.»

Investeringsstrategien er å bygge nye store fasiliteter som har sentral beliggenhet, er moderne og har høy kvalitet med tanke på arkitektur, interiør og leietakere/drivere. Konsernet har gjennom mange år bygget opp en sterk relasjon til Nordens ledende hotelloperatører. Konsernet er i stadig vekst og har flere spennende prosjekter både under bygging og under utvikling.

AB Invest konsernet er en liten, smidig og beslutningsdyktig organisasjon som har stort fokus på verdiskapning i form av nye prosjekter. Konsernet har siden oppstarten bygget 20 hoteller og har utviklet til sammen ca. 500.000 kvm nærings- og fritidseiendom. Konsernet består av to eiere, Arthur og Anders Buchardt, og fire ansatte.

Dagens portefølje: 12 hoteller på til sammen 3.379 hotellrom, samt 12 kontor- og næringseiendommer på til sammen ca. 80.000 kvm. Totalt samlet portefølje består av rundt 265.000 kvm. Konsernet er medeier i AlpinCo som driver Hafjell og Kvitfjell alpinanlegg, HafjellKvitfjell Booking og Gudbrandsgard hotell i Kvitfjell. AB Invest er sentrale i destinasjonsutviklingen med tanke på anleggene, tomter og fritidseiendom.

Få jobbvarsler fra AB Invest AS direkte til innboksen din