Gå til hovedinnhold

Arctic Seafood Group AS

Arctic Seafood Group har siden oppstarten i 2014 etablert seg som en seriøs leverandør av påveksttjenester for torsk, oppdrett av økologisk laks samt produksjon av rognkjeks. Selskapet bygger på tidligere Codfarmers ASA.
Gruppen består av de 4 datterselskapene: Mørkvedbukta AS, Organic Seafarm AS, AFC Analytics AS og Arctic Seafood Research AS. Totalt har gruppen 21 ansatte og omsatte for rundt 94 millioner kroner i 2020.

Selskapets landbaserte anlegg ligger i Mørkvedbukta ved Bodø, og her foregår det klekking og påvekst av torskeyngel, samt klekking og produksjon av rognkjeks.

Mørkvedbukta AS er godt rustet for videre utvikling, vekst og økt markedsvolum. Med fokus på god fiskehelse, lav sykdomsrisiko og høy kvalitet har selskapet opparbeidet renommé som en kvalitetsleverandør blant sine kunder.

Arctic Seafood Group har også etablert seg som oppdretter av organisk atlantisk laks gjennom oppdrettsselskapet Organic Seafarm AS. De drifter 3 konsesjoner i Nordfjorden i Gildeskål kommune.

Teknologiselskapet AFC Analytics utvikler nye og innovative løsninger for overvåking av fiskens helsetilstand gjennom hele livsløpet.

Arctic Seafood Group har et svært kompetent team, god tilgang til ressurser, effektive produksjonsanlegg og bærekraftig økonomisk utvikling.

Få jobbvarsler fra Arctic Seafood Group AS direkte til innboksen din