Gå til hovedinnhold

All Things Live Norway

All Things Live er en ledende aktør i den internasjonale underholdningsbransjen. Selskapet tilbyr artistbooking – og management, samt arrangerer konserter, festivaler og firmaeventer.

Den norske avdelingen av All Things Live har rundt 100 ansatte som på tvers av alle avdelingene tilbyr alt som hører med i planlegging og gjennomføringen av et arrangement, alt for kunne tilby den ultimate kundeopplevelsen, uansett størrelse. Porteføljen teller over 230 musikkartister og komikere.

Kvalitet er alltid vår prioritet, både når det kommer til innhold og produksjon.

Årlig arrangerer vi som selskap i Norge alene over 2600 show i alle størrelser og selger rundt en million billetter. Vi representerer et bredt spekter av norske artister og komikere, og promoterer i tillegg store internasjonale artister i Norge.

Vår eventavdeling jobber tett med både store næringslivsaktører og det offentlige Norge. De siste årene har de gjennomført over 150 arrangementer i året, som NHOs Årskonferanse, VG-lista på Rådhusplassen og Strawberry Vinterkonferanse i tillegg til konferanser, jubileum, kickoff, reise-arrangement og strategi-samlinger i inn- og utland.

På festivalsiden arrangerer All Things Live årlig en rekke festivaler rundt om i landet, og tilbyr en fullskala festivaldrift fra A til Å.

All Things Live eier og drifter også det ledende norske underholdningshuset Latter i Oslo som årlig gjennomfører rundt 750 show i alle størrelser.

Få jobbvarsler fra All Things Live Norway direkte til innboksen din