Gå til hovedinnhold

RELOG AS

Vår ambisjon er å bli den ledende aktøren innen utvikling og utleie av næringseiendom med hovedfokus på lager, logistikk og lett industri ved sentrale knutepunkt i Norden.

 

RELOG skal være i front på bærekraftige og innovative løsninger, samt en pådriver for endring og fornying av bransjen. Miljø, bærekraft, innovasjon og god prosjektgjennomføring er prioriterte satsninger i selskapet.

 

RELOG har 78 eiendommer innenfor lager, logistikk og lett industri, herunder 20 næringsparker. I tillegg har vi en tomtebank på mer enn 5 millioner kvm utviklingstomt for segmentene lager, logistikk og lett industri.

 

Vår strategi i tiden fremover er å ha sterk vekst gjennom utvikling av spennende og bærekraftige prosjekter på våre tomter, samt å forvalte og utvikle våre eksisterende eiendommer.

 

RELOG har en meget solid økonomi og er et datterselskap av Reitan Eiendom AS. Av våre grunnverdier vil vi fremheve at vi driver bærekraftig og har en høy forretningsmoral. Vi ser verdien av våre ansatte og legger derfor til rette for at alle ansatte har mulighet for individuell utvikling og vekst.

 

Bli kjent med oss på www.relog.no

 

Få jobbvarsler fra RELOG AS direkte til innboksen din