Melbye Group

Norge

Om Melbye Group

Melbye Group er et ledende skandinavisk teknisk salg, service og handelshus som alltid jobber mot fremtidsrettede produkter og smartere løsninger for livsviktig infrastruktur innen energi, installasjon og fibernett, samt eksport av dette. Melbye Group innehar en dyp kompetanse innenfor bedriftens fire forretningsområder.

Vårt mål er å finne de smarteste løsningene for våre kunders behov. En verden i stadig endring stiller høye krav til tilpasningsdyktighet. Derfor har vi i Melbye sterkt fokus på å skape en fremoverlent bedriftskultur som gjør at vi raskt kan bevege oss i takt med et marked i stadig utvikling. Våre kunder finner en fremtidsrettet samarbeidspartner i Melbye, der vi alle spiller hverandre sterke, og våre medarbeidere har en arbeidsplass der vi utfordrer og utvikler oss. Vi i Melbye ønsker å tilby de smarteste løsningene til det beste for alle.

Vi i Melbye har utarbeidet vår egen bærekraftstrategi, med konkrete målsetninger for produkter, markeder og vår organisasjon. Vi ønsker å bidra til utviklingen av bedre løsninger for fellesskapet, som å redusere miljø- og klimabelastninger. Vi jobber for å være en attraktiv, inkluderende og sikker arbeidsplass, samtidig som vi fortsatt skal være en ansvarlig samarbeidspartner, og en åpen og tydelig aktør innenfor bærekraft. Vi mener at trygghet skapes gjennom forandring.

Melbye Group er et familieeid selskap med røtter tilbake til 1907. Selskapet har et langsiktig perspektiv på eierskap, noe som danner mye av grunnlaget for vår evne til å være en ledende leverandør for kritisk infrastruktur i fremtiden. Melbye jobber konstant for å utvikle de smarteste løsningene for markedet og våre kunder. På 1930-tallet gikk Melbye inn i energibransjen, og Melbye Group har hatt en eventyrlig vekst og utvikling siden etableringen. I dag dekker virksomheten hele Skandinavia og UK, og selskapet besitter en stadig voksende portefølje innen installasjon, energi- og infrastruktur, med en ekspertise og en kompetanse vi er stolte av.

Melbye er representert i Norge, Sverige og Danmark, og har i tillegg datterselskap i Taiwan, Storbritannia, og kontor i India. Selskapet har over 100 medarbeidere og en årlig omsetning på ca. 600 millioner kroner. Virksomheten holder til i Prost Stabels vei 22 på Skedsmokorset.
Les gjerne mer om oss på: https://melbye.no

1 stilling fra Melbye Group