Gå til hovedinnhold

C WORLDWIDE ASSET MANAGEMENT AS

C WorldWide Asset Management Holding A/S er en uavhengig internasjonal kapitalforvalter med hovedkontor i København og virksomheter i Norge, Sverige, Finland og Luxembourg. Datterselskapet C WorldWide Asset Management AS i Oslo tilbyr både norske og internasjonale verdipapirfond og avtaler om individuelle aktivt forvaltede porteføljer.

Et team av medarbeidere med mange års erfaring er nøkkelen til gode investeringsresultater. Selskapet ble startet i København i 1986 med den enkle idéen om å lete etter de beste aksjene i verden. Helt siden starten har vår målsetning vært å skape en stabil og langsiktig avkastning for våre kunder ved å analysere investeringer og muligheter med et globalt blikk. Fokuserte aksjeporteføljer er kjernen i vår forretningsmodell.

Vår forretningsidé er å skape merverdier for våre kunder, både gjennom våre produkter og gjennom personlig, nær oppfølging. Vår ambisjon er å være en forvalter i verdensklasse som forbindes med konsistent meravkastning og solid historikk.

Få jobbvarsler fra C WORLDWIDE ASSET MANAGEMENT AS direkte til innboksen din