Gå til hovedinnhold

Rønning Elektro

Rønning Elektro feirer i år 86 år. En anselig alder selvsagt, men der stopper også alle andre sammenligninger med det å dra på årene. Vi er sprekere enn noen gang, og vi er inne i en spennende tid med økt fokus på digitalisering og bærekraft. Vi skal være en pådriver for å legge til rette for en elektrisk fremtid.

Skal du henge med i vår verden må du ikke bare evne å følge den teknologiske utviklingen. Du må være i forkant, våge å utfordre og være på hugget etter nye løsninger. Det har vi sterke tradisjoner på her i Rønning, og det tror vi at kundene våre setter stor pris på også. Vi har både tillit og pondus, og har bygget oss et renommé vi er veldig stolte av. Slikt skjer ikke over natten, det tar år.

I dag er vi 200 medarbeidere. Vi har vokst fra å være en liten elektroentreprenør på hjørnet i Stavanger, til å bli et av de største selskapene i vår bransje.

Ambisjonen om å alltid strekke oss litt lenger holder vi fremdeles beinhardt på. Gjennom den jobben vi gjør skal det aldri herske noen tvil om vår kompetanse, vår pålitelighet og høye arbeidsmoral hos hver eneste medarbeider.

Rønning Elektro er en del av Teqva som leverer tekniske totalentrepriser i alle typer nærings og industribygg, samt service og boligprosjekter.

Få jobbvarsler fra Rønning Elektro direkte til innboksen din