Gå til hovedinnhold

PostNord

Vi gjør hverdagen enklere. PostNord er ledende innen pakke- og logistikktjenester til, fra og innen Norden. Vi sørger for posttjenester til privatpersoner og bedrifter i Norge, Sverige og Danmark, uavhengig av hvor de bor og jobber. PostNord forbinder selskaper, myndigheter og privatpersoner – og muliggjør virksomhet, handel og kommunikasjon på tvers av landegrensene.

Gjennom vår ekspertise og sterke distribusjonsnett utvikler vi forutsetningene for morgendagens netthandel, distribusjon, logistikk og kommunikasjon. I 2022 hadde konsernet 26 500 ansatte og en omsetning på 40,2 milliarder SEK. Morselskapet er et svensk aksjeselskap med konsernkontor i Solna.

I Norge er vi rundt 1500 ansatte med 900 selvstendige sjåfører, med en omsetning på rundt 5 milliarder kroner. Vi skal ha bransjens mest motiverte og kompetente medarbeidere. PostNord AS har hovedkontor ved Alfaset i Oslo, hvor også denne rollen vil ha sitt arbeidssted. Vi tilbyr våre ansatte parkering i oppvarmet parkeringskjeller. Les gjerne mer om oss på www.postnord.no. Vi er stolt av vårt arbeid med mangfold, og nylig ble vi anerkjent som «diversity leader» i Financial Times, les mer om dette via lenken: PostNord is recognized as a diversity leader by Financial Times | PostNord.

For denne rekrutteringsprosessen samarbeider vi med rekrutterings- og rådgivningsselskapet Andersson Partners AS. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår rådgiver Henrik Andersson via e-post henrik@anderssonpartners.no. For mer informasjon se deres hjemmesider www.anderssonpartners.no.

Få jobbvarsler fra PostNord direkte til innboksen din