Gå til hovedinnhold

IMMUNOPHARMA AS

Med virksomhet over hele Europa og i Nord-Amerika er ImmunoPharma-gruppen en pålitelig leverandør av kosttilskudd, vitaminer, mineraler og medisinske ernæringsprodukter, solgt både gjennom direkte-til-forbruker-kanaler og nettverksmarkedsføring.

Morselskapet, ImmunoPharma AS, fungerer som en inkubator for nye bedrifter, noe som gjør at vi kontinuerlig kan utvide tilbudene våre og være i forkant av utviklingen i markedet. Vi har en dokumentert suksesshistorie, og vår raske vekst er en bekreftelse på vår forpliktelse til kvalitet, innovasjon og kundetilfredshet.

Med en forventet omsetning på over 800 millioner kroner i 2023, er ImmunoPharma klar for fortsatt suksess. Vi har et talentfullt team på nesten 50 ansatte i Norge, Polen og USA, alle dedikert til å levere høyeste nivå av service og ekspertise til våre kunder.

Enten du leter etter kosttilskudd for å støtte helse og velvære, eller ernæringsprodukter for å håndtere spesifikke helseproblemer, har ImmunoPharma deg dekket. Med vår omfattende produktlinje, kunnskapsrike ansatte og forpliktelse til kvalitet, er vi det foretrukne valget for dine helse- og velværebehov.

ImmunoPharma er et privat selskap med omtrent 300 aksjonærer fra flere land. Styret og ledelsen har vært med selskapet siden begynnelsen i 2009 og er svært engasjert i den fremtidige utviklingen av gruppen.

Få jobbvarsler fra IMMUNOPHARMA AS direkte til innboksen din