Gå til hovedinnhold

Bulk Data Centers AS


Bulk Data Centers AS er en datasenteroperatør som bygger, utvikler og drifter datasentre i Norge og Norden, og er heleid datterselskap i Bulk Infrastructure Group AS. Med 85 ansatte omsatte konsernet for NOK 276 millioner i 2022.

Datasentre er ryggraden i dagens digitale samfunn. Hver gang du bruker mobilen, strømmer en film eller deltar på et Teams-møte starter en prosess i et datasenter. Behovet for datasentre er sterkt økende. Norden har mange forutsetninger for å være en attraktiv region for etablering av datasentre, med overskudd på fornybar energi, god digital infrastruktur, et kjølig klima, politisk og økonomisk stabilitet og driftssikkerhet. Norden kan tilby rene og grønne løsninger og dermed bidra til en mer bærekraftig digitalisering på verdensbasis.

Bulk Data Centers AS er ledende på å levere bærekraftige løsninger med de laveste kostnadene, og skal øke sin portefølje av datasentre i Norden. For å lykkes med denne satsingen søker vi nå etter medarbeidere som har lidenskap og et sterkt ønske om å bidra til utvikling av den nye industrien. I dag eier og drifter Bulk Data Centers datasentre i Oslo, Kristiansand og Esbjerg i Danmark.

Få jobbvarsler fra Bulk Data Centers AS direkte til innboksen din