Gå til hovedinnhold

CIRCMAR AS

Circmar driver frem et systemskifte innen den globale havbruksnæringen ved å gjøre den fysiske forflyttingen av gods mer miljø og økonomisk bærekraftig samt digital.

Verden går i retning av bærekraftige sirkulære forretningsmodeller. EUs implementering av Green Deal og Circular Action plan flytter virksomheter over i ombruks modeller og delingsøkonomi. Circmar er blant meget få virksomheter som har implementert slike økonomiske modeller og operasjonalisert disse. Vi leder an et slikt systemskifte og arbeider målettet inn mot en meget interessant næring - havbruksnæringen.

Circmar er i dag et scale up-selskap som skal operasjonalisere sirkulær økonomiske modellene med ambisjoner om å revolusjonere og «disrupte» fisketransportindustrien. Potensialet for nye bærekraftige løsninger er meget stort nasjonalt og internasjonalt. Å gå fra en lineær forretningsmodell med engangs isoporkasser og trepaller til Circmar´s gjenbruks kasser og paller gir en ambisiøs og bærekrafts bevist CFO en interessant, lærerik mulighet til å forme fremtiden. Vi har et globalt ambisjonsnivå og tunge eiere med langsiktige mål.

Få jobbvarsler fra CIRCMAR AS direkte til innboksen din