Gå til hovedinnhold

Söderberg & Partners Wealth Management AS

Nettsted
Telefon
928 84 902
Sted
Ruseløkkveien 30
Oslo
0251
Norge

Söderberg & partners

Söderberg & Partners Wealth Management er en av Nordens ledende formuesrådgivere, og den norske virksomheten har nå over 40 milliarder under rådgivning for privatpersoner, bedrifter og stiftelser. Selskapet bygger nå Norges ledende miljø innen uavhengig formuesrådgivning gjennom fokus på rekruttering, kompetanseutvikling og hardt arbeid. Vi har i dag over 240 ansatte i Norge fordelt på selskapets kontorer i Trondheim, Ålesund, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Porsgrunn, Sandefjord, Tønsberg, Kongsberg, Drammen og Oslo.

Våre kjerneverdier er modig, banebrytende, ansvarsfulle og imøtekommende. Söderberg & Partners Wealth Management er stolte av å være et mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø.

Vi er en del av Söderberg & Partners-gruppen. Selskapet har konsesjon fra Finanstilsynet til å utføre investeringsrådgivning, aktiv porteføljeforvaltning, ordreutførelse, samt mottak og formidling av ordre. Vi er medlem av Verdipapirforetakenes Sikringsfond og Autorisasjonsordningen for finansielle rådgivere.

Få jobbvarsler fra Söderberg & Partners Wealth Management AS direkte til innboksen din