Gå til hovedinnhold

TOMRA

Telefon
41854833
Sted
Drengsrudhagen 2
Asker
Akershus
1385
Norge

TOMRA ble etablert i 1972 på grunnlag av design, produksjon og salg av panteautomater for automatisert innsamling av brukte drikkebeholdere. I dag leverer TOMRA løsninger som muliggjør sirkulær økonomi ved bruk av avansert sensorbasert sortering og graderingsteknologi.

TOMRA Group har over 5000 ansatte globalt og er notert på Oslo Børs (OSE: TOM). I 2023 ble TOMRA kåret til Norges mest innovative bedrift.

TOMRA Collection er en ledende innovatør innen sirkulær økonomi og “Clean Loop Recycling”. Grunnlagt på oppfinnelsen av verdens første panteautomat tilbake i 1972, er vi nå ansvarlige for omtrent 80 000 installasjoner i mer enn 60 markeder. Ved å tilby en effektiv måte å samle inn, sortere og behandle drikkebeholdere på, gjør TOMRAs pantesystemer det enkelt for forbrukere å resirkulere og bidra til en mer bærekraftig planet.

Hos TOMRA oppfordrer vi til at våre medarbeidere skal være nytenkende, vise lidenskap i arbeidet sitt og være ansvarlige. Vi vil gi alle friheten til å være innovative og ta risiko som kan lede til gjennombrudd og nyskapning. Vi verdsetter lidenskap som fokuserer og forplikter oss til å oppnå målene våre. Vi tror på et ansvarlig og trygt perspektiv/tankesett som sørger for at vi tar vare på våre kunder, produkter og medarbeidere.

Få jobbvarsler fra TOMRA direkte til innboksen din