Daglig Leder
- Arbeidsgiver
- Pascal Drift AS
- Sted
- Oslo
- Søknadsfrist
- Snarest
Se flere kategorierSe færre kategorier
- Bransjer
- Hotell / Restaurant / Storhusholdning
- Stillinger
- Leder
- Arbeidstid
- Fulltid
- Jobbtype
- Fast
- Sektor
- Privat
Stillingsopplysninger
Konditorikjeden Pascal søker en kommersiell daglig leder som er opptatt av mennesker, kultur og merkevarebygging og som ser mulighetene i fortsatt utvikling og ekspansjon av Pascal konseptet. Pascal har i snart 30 år levert eksklusive kaker, makroner og sjokolade med kompromissløs kvalitet, og selskapets franske delikatesser er ansett blant de beste i verden. Pascal selv er medlem av en eksklusiv forening for de 80 beste konditorene i verden. I dag har selskapet 5 utsalg i Oslo og vurderer selektivt å åpne flere flaggskiputsalg på utvalgte steder i Norge.
Vi søker på vegne av selskapet en initiativrik, «hands-on», kommersiell og operativ daglig leder som vil ta konditorikjeden til neste nivå. Rollen innebærer å ha det overordnede ansvaret for selskapets virksomhet, herunder realisering og utvikling av strategisk retning, målsettinger og resultater. Selskapet ser etter en utviklingsorientert «kremmer» som er flink til å etablere og bygge langsiktige og gode relasjoner. Daglig leder rapporterer til et forretningsorientert styre sammensatt av den nye eiergrupperingen i Pascal som alle har vært med på lignende reiser før. For rett kandidat vil det være mulighet å investere i selskapet og bli medeier.
Sentrale arbeidsoppgaver:
- Overordnet ansvar for å levere på selskapets mål, budsjetter og strategier
- Effektiv og målrettet ledelse av et selskap i vekst og utvikling
- Ansvar for strategisk og kommersiell videreutvikling av selskapet
- Sikre og utvikle godt samarbeid med selskapets nåværende og fremtidige samarbeidspartnere
- Være en pådriver internt og eksternt for å sikre effektiv drift og solide resultater
Ønskede kvalifikasjoner, erfaring og egenskaper:
- Relevant høyere utdannelse på høyskole-/universitetsnivå
- Minimum 10 års relevant arbeidserfaring, fortrinnsvis fra matvarebransjen
- Erfaring fra scale-up virksomhet, merkevarebygging og jobbet i gründerselskaper vil være en fordel
- Forståelse for verdikjede med egen produksjon og erfaring fra ulike posisjoner i et selskap er en fordel, da stillingen krever erfaring og forståelse fra flere fagfelt
- Relevant ledererfaring og gode samarbeidsevner som bidrar til å bygge felles kultur, inspirere og motivere
- Hands-on tilnærming til arbeidsoppgaver med fleksibilitet til å påta deg ulike roller
For spørsmål om stillingen kontakt våre rådgivere i Ascender:
Anine Astrup Glittenberg
Senior Manager
anine@ascender.no
+4797080488
Sandra Lunden Rannestad
Advisor
sandra@ascender.no
+4741262725
--------------------------------------------------------
Vennligst referer til DN.no i din søknad.
Firma
Selskapet Pascal ble etablert av Pascal Dupuy i 1995 med sitt første konditori i Tollbugata i Oslo. Det anerkjente selskapet har i dag 5 utsalg i Oslo med store ambisjoner om videre vekst. I tillegg til utsalgene har selskapet netthandel med postforsendelse og hjemkjøring samt pop-up butikker. Selskapet har spesialisert seg på å tilby franske delikatesser av ypperste klasse som betraktes som noen av de beste i verden. Med et rykte for kvalitet og ekspertise har konditorikjeden Pascal etablert seg som en leder i bransjen.
Få jobbvarsler
Opprett et jobbvarsel og få tilpassede jobbanbefalinger rett i innboksen din.
Opprett varsel